Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 103 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2007-09-08, 02:40 Co dodać zmienić?
Czasami siedzę przed kompem i zastanawiam się co zmienić lub dodać na forum.
Moje pomysły się kończą.
Może gry... Może ale takie które dają statystyki grających a więc można współzawodniczyć.
Ale to wszystko może bo bez sugestii użytkowników ciężko o nowe dobre pomysły które będą miały szansę na przyciągnięcie więcej piszących użytkowników.
Ja jestem jakby maszyną do tworzenia i zmian.
Nie nadaję się do dyskusji o pierdołach
Zresztą dyskusja to więcej niż parę głupich słów...
Gdyby ktoś pytał się o poważniejsze sprawy zapewne bym odpowiedział.
Więc otwieram dyskusje na ten temat o ile ktoś będzie chciał dyskutować
Nie pisać mi tu tylko pierdół w stylu "tak" lub "nie" albo wszystko jest "ok".
Tego nie oczekuję.
Oczekuję dyskusji popartej jakimiś faktami lub propozycjami.
Faktem jest, że tutaj nikt nie pisze a użytkowników jest jak na lekarstwo.
Dlaczego tak jest??
Nie wiem...
Może właśnie dlatego, że za dużo pierdół napisano?
To zraża niektórych.
Może dlatego, że właśnie za mało?
Może dlatego,że forum jest o wszystkim a więc o niczym?
Może dlatego, że za mało osób o nim wie?
Konkretnych osób gotowych pisać.
Pytań jest wiele ale odpowiedzi brak.
Zresztą zapewne więcej byłoby tych pytań gdybym wiedział o co zapytać...
Parę osób które piszą to za mało aby to ruszyć.
Może forum jest nieprzyjazne dla użytkownika??
Na pewno nie i to jest tylko prowokacja.
Szkoda aby ta strona w końcu musiała się poddać.
Bo może kiedyś się podda gdyż to co robię nie jest za darmo.
Niedługo następne opłaty aby to dalej się toczyło.
Nie chce narzekać ale oczekuję jakiejś sensownej pomocy bo ja robię co mogę i potrafię
Nie bójcie się pytać o sprawy techniczne! To jest podstawowa sprawa.
Nie jesteście ekspertami w sprawach softu i hardware tak jak ja nie jestem ale na pewno potrafię odpowiedzieć na prawie każdy Wasz problem. Prywatnie macie więcej pytań niz ja jestem w stanie odpowiedzieć na zasadzie chwili. A tutaj jest cicho
To nie wstyd nie wiedzieć. Wstyd nie umieć publicznie zapytać a z tego mogą korzystać także inni gdy Wy otrzymacie poprawną odpowiedź...
Tutaj otrzymacie pełniejszą i bardziej poprawną odpowiedź niż taką którą uzyskujecie ode mnie w "biegu" bez przemyślenia. Tu musze pomyśleć zanim coś chlapnę bo czytają to także inni którzy mogą pojechac mnie za błędy lub durne pisanie...
Więc pytajcie bo nie sztuka nie wiedzieć i być "niewiedzącym" do końca życia.
Sztuka to zapytać w odpowiednim miejscu i uzyskac poprawną odpowiedź.
Początek postu jest bardzo ważny a więc co zmienić lub dodać albo w jaki sposób możecie i chcecie pomóc w rozwoju strony lub forum.
Na pewno pomożecie gdy zaczniecie w końcu pytać...
Kończę i przemyślcie to wszystko
_________________ Gość jak szukasz pomocy pisz na tym forum Gość nie smuć się bo życie jest piękne
Wysłany: 2007-09-11, 15:07
W prywatnej galerii możesz usuwać. W galerii użytkowników nie.
Jest to jakby logiczne. Prywatną galerie oglądają zarejestrowani. W użytkowników wszyscy. Więc aby obejrzeć prywatną galerię należy się zalogować. Oczywiście jak nie lubisz swoich zdjęć to je wywalę Tylko powiedz które bo może nie wszystkie.
Na razie wywaliłem "Płukanie zdrowotne" bo myślę, że te zdjęcie Ciebie męczy
Myslę jednak, że dawno mogłeś założyć jakiś topic i było by po sprawie albo wysłać prośbę na PW. Piszmy tutaj raczej o tym jak udoskonalić forum. Chodzi mi o konkretne propozycje zmian które mogły by coś ulepszyć lub ułatwić.
Usuwanie własnych zdjęć w albumie w dziale użytkowników a nie prywatnym nie ma sensu. Po to jest galeria prywatna. Tu nasuwa się myśl aby uprzedzić w regulaminie użytkowników iż zrzekają się praw do zdjęć umieszczonych w galerii użytkowników by uprzedzić o fakcie, że nie będzie to usunięte bez zgody administratora. Ale to raczej kosmetyka choć gdy ktoś coś tam wstawi po takim "Płukaniu zdrowotnym" może mieć nie lada dylemat moralny
Złośliwy Admin może nie zgodzić się na usunięcie i jest problem
Ja osobiście nic złego w tym Twoim zdjęciu nie widzę ale w szczegóły nie wnikam.
Wysłany: 2007-11-20, 19:09
Amanda120 napisał/a:
nie wiem...
To skąd mam wiedzieć jak to sobie wymyśliłaś ??
Umówmy się tak:
Profil to coś co jest widoczne dla Ciebie i nikogo więcej.
Bardzo skrócony "profil" jest widoczny dla zarejestrowanych użytkowników i nikt tam nie zagląda. Więc dalej nie rozumiem co masz na myśli pisząc "w profilu".
Może chodzi Tobie o to abyś miała informację o tematach w których bierzesz udział...
????
Takie coś już jest.
Jest opcja która wysyła na email powiadomienia o ile ją zaznaczyłaś.
Jeżeli chodzi o coś innego to napisz więcej.
_________________ Gość jak szukasz pomocy pisz na tym forum Gość nie smuć się bo życie jest piękne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum