Witam, to znowu ja;)
Juz wstawiałam tu posta i takie odniesienie teraz do niego.
Cóz przyznam ze burzliwie było ostatnimi czasy.Własciwie koniec całej znajomosci ale kolega nadal jakby sie łamał i pisał wciaz.A ja co hmm moze popełniłam bład(chociaz wcale tak nie uwazam) bo wyznałam mu w jednym z sms;ów ze kocham go po prostu.On jednak jak twierdzi nie czuje tego samego.Tu sprawa wyglada tak ze ktos go zranił kiedys i koles po prostu wybudował wokół siebie mur kórego nie chce przebic twierdzac ze sie juz nie zakocha. W kazdym razie po tygodniu milczenia zjawia sie niespodziewanie na kawie. SPotkanie ma całkiem sympatyczny przebieg.na pozegnanie przytulanie i nowosc w tych psotkaniach-pocałunek w szyje co ponoc ma podtekst głeboki dosc. W kazdym razie próby umówienia mojego znim spełzaja na zbywaniu ze ide na impreze itp. w koncu po tygodniu kolejny sms tym razem z trescia 'czy mam wolna chate" po krótkiej wymianie wiadomosci kiedy dosc póxno rodzinka zmyła sie na kawe do znajomych kolega stwierdza jednak ze teraz za póxno wczesniej by wpadł to moze wreszcie by cos było"
Długa zdawkowa rozmowa na gg i czego sie dowiadujemy??jasno i wyraźnie wychodzi na to ze facet chciał tylko jednego:(
kurde no i co teraz zrobic:( kiedy tak nam bardzo zalezy zeby z ta osoba byc a tu takie hasła??
]poradzcie cos prosze bo mam metlik. Kocham go ale nie potrafiłabym tak isc do łózka bez uczuc. Dodam ze on w tych sprawach jest dosc obeznany a ja cóz jeszcze ten pierwszy raz mam przed soba;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Maj 2006 Posty: 750 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2007-08-31, 14:50
a czemu zaraz temat..Facet egoista.
On ci mowi czego chce......
to raczej ty Egoistka .Isabell..........prosze o zmiane tematu.wrrrrr
Np..hmmm ......Ja egoistka.
Pozdrawiam........Isabell.
Nie martw sie Isabell.samo przyjdzie czy juz czas na sprawki mesko-damskie czy nie.
masz buziaka.......glowa do gory.
Bedziesz chciala to mu dasz..........albo w dzioba.albo z kopa.
temat rzeka i raczej szczerze mówiąc ogólnie nudny
facet egoista . ....no cóż ja jestem baba a tez przejawiam jakieś tam namiastki egoizmu
trochę wiecej wiary w siebie isabell. zycie samo cię nauczy radzenia sobie w sprawach intymnych
i jak dobrze pójdzie to bedziesz taka oblatana jak nie chwaląc się koleżanki z cyberr
przestrzeni
powodzenia
kochany lata praktyki
mogę śmiało powiedzieć super specjalista od specjalnej roboty
zaczęłam już w przedszkolu
i tak mi zostało do dziś
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
pomarzyć zawsze można nie
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 07 Maj 2006 Posty: 533 Skąd: Wrocław
Wysłany: 2007-10-11, 10:02
Isabell21 z tego co piszesz widać że mu się podobasz i chce Cię zdobyć.
Jeśli nie jesteś pewna czy tą osobę kochasz i pożądasz to nie rób nic na siłę , to może tylko Ci zaszkodzić i więcej problemów stworzyć .
Na pewno nie zostaniesz starą panną , jesteś młoda i całe życie przed Toba i chłopców też dużo, powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum